پرس برک (خم کن) هیدرولیک با تناژهای مختلف همراه با فیکس کن آخر مکانیکی
1- بدنه یکپارچه
2- تنش گیری شده در کوره
3- بورینگ کاری یکپارچه
4- سیلندرها یکپارچه خشکه آبکاری شده تا 45 درجه راکول سختی
5- پیستونها آبکاری کرم سخت
6- لاستیک های آب بندی آلمانی
7- شیرآلات ایتالیایی
8- پمپ پیستونی ایرانی 35 لیتری
9- چهار عدد قراردستی
10- در صورت نیاز قرار برقی NCتجهیز میشود.
1- روش روشن نمودن دستگاه خم کن
کلید اصلی را به حالت 1 می گذاریم و با گرفتن شاسی استارت دستگاه را آماده کار مینماییم .
2 2 – نحوه کار دستگاه خم کن
پس از تهیه روغن هیدرولیک پارس بابک 125 یا بهران درفش 68 بمیزان دو بشکه (440لیتر) و برق سه فاز 380 ولت 25 آمپر و استفاده از کابل 4*6 با گرفتن پدال زیر دستگاه شروع بکار کرده و فک بالا (متحرک ) از بالا به طرف پایین حرکت نموده که این عمل با توجه به سیستم (سقوط آزاد) با سرعت بیشتری انجام می گیرد این پایین آمدن ادامه دارد تا به سویچ سیستم فشار برسد با تحریک این سویچ سرعت فرود فک بالا کم شده و از این به بعد دستگاه با فشار پمپ کار می کند که این تنظیم فشار بستگی به ضخامت ورق مورد نظر شما بوسیله قطعه ای به نام پرشو سویچ انجام می گیرد بعد از اینکه قطعه کار شکل و خم مورد نظر شما را گرفت فرمان بالا رفتن را به شیر فرمان میدهد بالا رفتن ادامه پیدا می کند تا به لیمیت سویچ (تنظیم کورس)رسیده و در نتیجه از حرکت به سمت بالا جلوگیری می کند، لازم به یادآ وری است که هر زمان تنظیم کورس بر روبروی آهنربای تحریک کننده متوقف شود به ما اجازه کار کردن با فیکس کن را میدهد.
توضیح اینکه فشار قابل رویت بر روی گیج فشار نهایتا 250 بار میباشد.
بهر حال سیستم کارکرد دستگاه به صورتهای مکانیکی، هیدرولیکی و برق میباشد که هر کدام از آنها از قطعات متعددی تشکیل شده است.
بالانس کردن فک بالا : موازی بودن سنبه و ماتریس
پشت هر فک بالا دو عدد جناغی بر روی میل گردان تعبیه شده است که با پیچهای مربوطه می توانید با بالا و پایین کردن این جناغی ها فک بالا را به حالت بالانس در آورید.
1- حرکت فک به سمت پایین (سرعت زیاد)
با باز شدن سوپاپهای مکش و گرفتن شیر فرمان و تنظیم فشار برقی عمل پایین آمدن صورت می گیرد این عمل را سقوط آزاد گویند.
2- زیر فشار
بعد از عمل پایین آمدن فک بالا بصورت سقوط آزاد تا حدی که به میکروسویچ فشار برسد و با تحریک این سویچ دستگاه بحد مورد نظر (فشار لازم برای خمکاری) رسیده و بعد از به حد رسیدن عمل برگشت را انجام داده تا به میکرو سویچ کورس برسد و آماده خم بعدی گردد.
3- حرکت فک به سمت بالا تنظیم کورس
بعد از اینکه قطعه کار شما خم مورد نظر را گرفت و فشار به حد پرشو سویچ رسید در این زمان پر سویچ فرمان بالا را به شیر فرمان میدهد که این بالا رفتن تا رسیدن به سویچ مربوطه که همان تنظیم کورس میباشد به ما اجازه استفاده از شاسی های زاویه های باز و بسته را میدهد که میتوان با این حالت زوایای مختلف و در نتیجه زاویه دلخواه را پیدا نمود و آماده خمکاری گردید.
4- عمل فیکس کردن زاویه (تنظیم زاویه خم باز و بسته)
این عمل بوسیله دو گیربکس که بر روی دو سیلندر دستگاه تعبیه شده بوسیله یک میل گردان و کوبلینگ قابل تنظیم بوده و با کشیدن کوبلینگ مربوطه به عقب فیکس کن سمت راست دستگاه با شاسیهای خم باز و بسته قابل تنظیم میباشد بطوریکه شما میتوانید زاویه خم سمت راست را با زاویه سمت چپ یکی نموده بعد از تنظیم دو زاویه، کوبلینگ را بجای خود انداخته .
توضیح اینکه شما میتوانید با این عمل خطای دو سر کار را بگیرید ضمنا در مواقعی که قطعه کار بلند باشد عموما وسط کار زاویه کمتری نسبت به دو سر کار دارد یا اصطلاحا وسط کار باز است برای رفع این مشکل زیر همان قسمتی که زاویه خم آن باز است باید فیلر گیری شود که این فیلرها زیر ماتریس دستگاه قرار میگیرد.